John Jansen Fotografie

Alles over homeopathie

Ontstoren van vaccinaties

 

Ontstoren van vaccinaties

De kuur bestaat uit 4 buisjes in oplopende sterkte: 30K-200K-MK en 10MK

In week 1 2x per week 1-2 korreltjes 30K, bijvoorbeeld op maandag en donderdag
2 2x per week 1-2 korreltjes 200K
3 2x per week 1-2 korreltjes MK
4 2x per week 1-2 korreltjes 10MK
Tot 6 jaar is 1 korreltje genoeg.

Alles over homeopathie

Na iedere dosis korreltjes kunnen er reacties optreden. Dat kan van alles zijn, koorts, transpiratie, uitscheidingen zoals verkoudheid, diarree, loopoor, hoesten. Ook emotionele reacties als huilbuien of woede-uitbarstingen kunnen optreden. Deze reacties kunnen een aantal uren of dagen aanhouden. Probeer dit zo min mogelijk te onderdrukken. Indien de reactie te heftig is kun je 2 korrels van dezelfde potentie oplossen in een glas water en daar zo nodig 3x per dag een lepeltje van nemen. Wel stoppen als de klachten verbeteren ( of verslechteren). Je kunt dit eventueel de volgende dag ook nog doen als dat nodig is. Wel het glaasje afgedekt in de koelkast bewaren.

Daarna ga je verder met de sterkte die je ook in het glaasje gebruikte, weer gewoon volgens schema. Wanneer de kuur is afgelopen wacht je 1-2 weken en doe je hem nogmaals, van voren af aan. Dit is alleen nodig als er duidelijke reacties op de kuur geweest zijn, anders is één kuur wel voldoende.

As er reacties optreden dan wil dat zeggen dat het lichaam afvalstoffen aan het verwerken is. Het vaccin blijft overigens goed werken, zelfs beter dan wanneer je niet ontstoort want je verbetert het immuunsysteem.

De kuur mag tijdelijk onderbroken worden als u op dat moment geen verslechteringen kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor een belangrijke gebeurtenis of vakantie. Als er wat langere tijd tussen zit is het vaak verstandig om weer van voren af aan te beginnen met de 30K.

Zorg er wel voor dat je tijdens het ontstoren voldoende drinkt! Afhankelijk van hoe zwaar je bent 2 liter of wat meer. Voor het grootste deel gewoon water. Als je moeite hebt met drinken, zet dan een thermoskan heet water naast je neer en neem daar ieder kwartier een paar slokken uit. Zo kom je moeiteloos aan de 2 liter. Zorg verder voor een gezond eetpatroon leefstijl/voeding.html en gebruik een goede multi vitamine, vitamine C ( calcium ascorbaat 1 gram per dag of meer) en wat extra visolie. Om zware metalen af te voeren kun je chlorella gebruiken.

Indien je nog vragen hebt kun je mij bellen of mailen. Als ik nog bezig ben en je krijgt de voicemail, spreek dan alsjeblieft je naam en telefoonnummer in. Over het algemeen bel ik dezelfde dag terug, tenzij ik weg ben voor nascholing en pas heel laat thuis ben.Tel: 035-5385286