John Jansen Fotografie

Alles over homeopathie

Heeft u nog een vraag?

 

Op dit moment krijg ik veel vragen over vaccinaties. Ik kan u geen advies geven, hoogstens mijn mening. In feite staat alle informatie op de website van Tinus www.tinussmits.nl en Kritisch Prikken www.nvkp.nl Als u naar aanleiding daarvan specifieke vragen heeft of geen zin heeft in zelfstudie dan kunt u een afspraak maken ( 1/2 uur of een uur, wat u zelf denkt nodig te hebben)  of een email- of telefonisch consult aanvragen. Voor prijzen zie "tarieven". 

Voor eenvoudige adviezen kunt u een email consult aanvragen. Natuurlijk is een consult op maat veel beter maar soms lukt het om met wat eenvoudige leefstijl adviezen wat aan een probleem te doen. Helpt dat niet dan kunt u besluiten om toch een afspraak te maken. 

Over het algemeen ben ik van wo t/m vrijdag in de praktijk aanwezig. Wanneer ik een patiënt heb neem ik alleen mijn telefoon niet op maar u kunt altijd uw telefoonnummer inspreken dan  neem ik meestal nog dezelfde dag contact met u op. U kunt natuurlijk ook mailen of appen. Meestal krijgt u dezelfde dag antwoord, behalve in het weekend. 

Artsenpraktijk voor Homeopathie
Laila Alberts
BIG: 29019663701
Eikbosserweg 236
1213 SC Hilversum
Tel: 06-53612140
 

 

LET OP!

U kunt mij mailen maar deze mail is niet voldoende beveiligd voor medische doeleinden.  Dus als u echt medische vragen heeft is het verstandiger om mijn voicemail in te spreken dan bel ik u terug. Dit geldt ook voor het contact formulier.

 info@allesoverhomeopathie.nl


Contactformulier

*
*
Vragen/Opmerkingen *