John Jansen Fotografie

Alles over homeopathie

Tarieven 

 

Eerste consult: € 160.- ( Dit is een intake van 2 uur of ietsje langer)

Het eerste consult mag ook verdeeld worden over 2 dagen ( 2x € 80.-). Het consult op dag 1 bestaat uit een gesprek van 1 uur en zo nodig lichamelijk onderzoek, waarna ik de gegevens uitwerk. Het tweede consult bestaat dan uit aanvullende vragen waarna het behandeladvies volgt en het homeopathische middel. Voordeel hiervan is dat u meer vergoed krijgt wanneer uw verzekering een maximum vergoedt per dag.

Vervolgconsult : € 95.- Dit duurt 1 uur.

Recepten mbt vaccinatie begeleiding voor niet-patiënten: € 45.- ( inclusief uitleg).
De homeopathische reeksen hiervoor zijn recept plichtig en vaak ontstaan er vragen over het gebruik hiervan, hoewel de gebruiksaanwijzing op de website staat.

Vervolgrecepten: € 12.-

Telefonisch consult met of zonder beeld ( Signal, WhatsApp of beveiligde Zoom): Eerste consult € 160, vervolg consult afhankelijk van de tijd die wij nodig hebben. Meestal € 95, soms € 47,50
U kunt bellen/ appen of mailen om een belafspraak van een uur of langer te maken. 
De Hahnemann apotheek zorgt dat u het voorgeschreven middel zo snel mogelijk thuis gestuurd krijgt.

Annuleren:
Natuurlijk mag je een consult annuleren maar omdat er weken waren waarop de helft van de mensen hun consult op het laatste moment wilden omzetten of annuleren kreeg ik een wachtlijst van 4-6 weken voor het maken van een afspraak en eindigde ik vaak met een half gevulde agenda omdat mensen nou eenmaal tijd nodig hebben omdat ze werken of oppas moeten regelen voor de kinderen. Omdat ik veel tijd uit trek voor iedereen heeft dat grote gevolgen als mensen niet komen. Daarom heb ik besloten om een half consult te rekenen als je wilt annuleren binnen een week voor je afspraak en een heel consult als je 24 uur van tevoren annuleert. Uiteraard hanteer ik dit niet rigide. Bij sterfgevallen, begrafenissen, acute ziektes, ongevallen etc. ga je niet lastig vallen met een rekening. En ja, je kunt dit als smoes gebruiken want daar trap ik gewoon in omdat ik dit niet controleer. Maar, als je het bont maakt dan kan ik wel besluiten om geen afspraak meer met je te maken. Ik zal ook geen incasso bureau op je dak sturen. Ik zie dit meer als stimulans om je zaakjes op tijd te regelen. Als je vindt dat je niet hoeft te komen omdat het goed gaat dan weet je dat ook wel de week vóór je consult. Als je een dagje uit wilt of met vakantie dan weet je dat over het algemeen ook wel bijtijds. Zo niet, dan heb je toch de vrijheid om voor een half of heel consult weg te blijven en heb ik voldoende tijd om mensen te plaatsen en kom ik zelf niet in finacieel zwaar weer want een praktijk voeren brengt ook voor vaste kosten met zich mee. Niet alleen voor verwarming en verzekeringen maar ook voor abonnementen, verplichte nascholingen en vakliteratuur om maar wat te noemen. In de praktijk komen we er altijd wel uit hoor, het gaat vooral om een stukje wederzijds begrip en rekening houden met elkaar.